tirsdag 15. mars 2011

Akryl bilde

Vi har holdt på med akrylmaling i de siste ukene i produksjon og prøvd å fokusere på farge- og formkontraster. Vi begynte først med å prøve ut litt med primærfargene, som er rød, gul og blå. Med de fargene skulle vi male striper på platen og deretter vanne ut fargene og male over hverandre slik at de ble til sekundærfargene. Vi skulle også blande fargene sammen slik at de ble sekundærfarger. Her er et bilde av utprøvinegen min.


Temaet maleriet vårt skulle ha var hus. Vi skulle ikke male husene, men vi skulle male bakgrunnen med en farge, så skulle vi legge på teip slik at det ble formet som et hus, gjærne med litt forskjellige tykkelse og lengde på. Så skulle vi male over det igjen med en annen farge. Når vi dro av teipen, ble den fargen vi først malte med fargen på huset. Etter det fikk vi bruke sandpapir og maling for å gjøre de siste endringene før det var ferdig. Slik ble det endelige resultatet mitt.
Jeg valgte å bruke komplimentærkontrastene rød og grønn. Det er litt varm/kald kontrast med de grønnblåe husene og rødfargen. Det er også formkontrastene liten/stor, lang/kort og smal/bred i husene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar